Yhteystiedot

Maxico trading on tuore täyden palvelun painotalo. Olemme aiemmin työskennelleet useiden luksusvaatemerkkien kuten  Hugo Boss, Escada ja Paul & Shark kanssa yhteistyössä, ennen kuin siirryimme kokonaisvaltaisesti painoalalle. Kolmen vuoden kokemuksemme näiden huippubrändin kanssa työskentelystä on opettanut meille että laadukas asiakaspalvelu on keskeisen tärkeää yritykselle toimialasta riippumatta.

MAXICO TRADING

Tulosteet, teippaukset, painotuotteet, mainostaulut

Postiosoite
Pirttiläntie 2 - 4
55320 Rauha

Puhelin +358 45 802 7422
www.maxico.fi
info@maxico.fi

Y-tunnus: 2849143-8

Voit jättää viestin myös alla olevalla lomakkeella.

CAPTCHA
Varmistetaan että lomaketta täyttää ihminen. Laskutoimituksen täyttämällä varmistamme ettei lomakkeella lähetetä spam-postia

LUOTETTAVAA PALVELUA

Tarjoamme painopalveluitamme niin suurille kuin pienillekin asiakkaille edullisesti, joustavasti ja huippulaadukkaasti toteutettuna.Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat palveluillemme laadusta tinkimättä, koska yrityksellämme on käytössään laadukas ja tehokas painokalusto, nykyaikaiset painomenetelmät, sekä lisäksi laajat yhteistyöverkostot. Toimimme yhteistyössä suurimpien painoalan toimijoiden kanssa, jotka palvelevat sellaisia asiakkaita kuten Wolkswagen group ja BMW. Tällä hetkellä käyttämäämme painokalustoon kuuluvat mm. Heifelberg, Stahlfolder, Morgana, Duplo, Polar, Chandler & Price painokoneet.