Palvelut

Käännökset

Maxico trading tajoaa erilaiset käännöstyöt suomeksi – englanniksi – venäjäksi – saksaksi – espanjaksi sekä tarvittaessa myös muilla kielillä. Tekstit voivat olla lyhyitä tai pitkiä, yksinkertaisia tai monimutkaisempia. Mikään käännöstyö ei ole meille liian pieni tai suuri. Tarjoamme myös viralliset käännökset auktorisoidun kääntäjän leimalla varustettuina useilla eri kielillä. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin tarjoamistamme käännöspalveluista!

Näyteikkunoiden suunnittelu 

Maxico trading tarjoaa joustavat tavat mainostaa yritystänne suunnittelemalla teille näyteikkunat  budjettinne mukaiseti. Teidän tarvitsee vain kertoa meille se summa joka näyteikkunoiden suunnitteluun on teillä budjetoitu, me toimitamme teille tarjouksen ja projektisuunnitelman tämän budjetin mukaisesti suunniteltuna.

Somistuspalvelu

Somistuspalvelua tarvitaan myymälöissä aina. Se on tehokas tapa myynnin kasvattamiseen. Jos kauppanne somistus ei ole ammattimaisesti toteutettu ja jos sitä ei uusita tasaisin väliajoin, asiakkaat eivät huomaa teidän tuotteitanne parhaalla mahdollisella tavalla. Somistuksen ideana on tuoda teidän valikoimanne esiin tehokkaalla tavalla niin, että mitkään tuotteet eivät jää piiloon asiakkailta ja kokonaisuus tulee esille mahdollisimman tyylikkäästi ja kattavasti. 

Mainoksen suunnittelu

Me tarjoamme erilaiset vaihtoehdot mainosten suunnitteluun. Riippuen teidän tarpeistanne, voimme tarjota nuorempia suunnittelijoita sopivalla hinnalla tai parhaita huippuasiantuntijoita, sekä kaikkea tältä väliltä teidän projektinne vaatimusten  mukaan. Olipa mainonnan kohde mikä hyvänsä, meiltä  saatte aina parhaat mainokset ja mainospaketit. Mikään mainosprojekti ei ole meille liian suuri tai pieni, toteutamme kaiken aina yksittäisistä logoista suuriin mainoskampanjoihin asti.

LUOTETTAVAA PALVELUA

Tarjoamme painopalveluitamme niin suurille kuin pienillekin asiakkaille edullisesti, joustavasti ja huippulaadukkaasti toteutettuna.Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat palveluillemme laadusta tinkimättä, koska yrityksellämme on käytössään laadukas ja tehokas painokalusto, nykyaikaiset painomenetelmät, sekä lisäksi laajat yhteistyöverkostot. Toimimme yhteistyössä suurimpien painoalan toimijoiden kanssa, jotka palvelevat sellaisia asiakkaita kuten Wolkswagen group ja BMW. Tällä hetkellä käyttämäämme painokalustoon kuuluvat mm. Heifelberg, Stahlfolder, Morgana, Duplo, Polar, Chandler & Price painokoneet. 

OTA YHTEYTTÄ

Voit kysyä lisää palveluistamme, jättää tarjouspyynnön tai antaa palautetta. Tietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä muutenkaan henkilötietolain vastaisesti.

CAPTCHA
Varmistetaan että lomaketta täyttää ihminen. Laskutoimituksen täyttämällä varmistamme ettei lomakkeella lähetetä spam-postia