Muut painotuotteet

Esitetyt hinnat ovat arvioita, joiden avulla voitte tehdä alustavan arvion painotyön kustannuksista. Lopulliset hinnat kuitenkin vaihtelevat projektikohtaisesti. Kaikki esitetyt hinnat ovat laskettu ALV 0% mukaisesti ja sisältävät toimituksen, mikäli muuta ei erikseen mainita. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä yksityiskohtainen kustannusarvio tarvitsemistasi palveluista ja teemme teille kustannustehokkaan ja  yksilöllisen tarjouksen.

Hinnasto

Vaahtomuovi

Jos haluatte juhliinne tai kauppaanne jotain erikoista niin tutustukaa silloin tarjoamiimme vaahtomuovi tuotteisiin. Voimme tehdä vaahtomuovista lähes mitä vain: kirjaimia, numeroja, logoja tai veistoja. Kokokaan ei ole ongelma meille, kokemusta meiltä löytyy mm. 2 metriä korkeiden ja 4 metriä leveiden kirjainten toteuttamisesta!

Edullisin vaihtoehto on perinteinen leikattu vaahtomuovi, mutta voimme myös tasoittaa ja maalata pinnat, jolloin tulos on värikäs ja sileä, kuin maalattu seinä.

Arviohinnat: (ks. Kuvat). Toimituskulut lasketaan jokaiseen tilaukseen erikseen. 

Lahjat

Haluatteko lahjoittaa kanta-asiakaillenne jotain pientä, vai haluatteko mainostaa omaa yritystänne erilaisilla yrityslahjoilla? Tämän tyyppinen mainos toimii aina. Jos teidän asiakkaanne käyttää sateenvarjoa, jossa näkyvät yrityksenne logo ja muut tiedot, joku toinen potentiaalinen asiakas saattaa huomata sen ja ostaa teidän tuotteitanne tai palveluitanne. Muita vaihtoehtoja ovat  vaikkapa heijastimet, joihin laitetaan haluamanne logo tai mainos. Heijastimet ovat Suomessa hyvin yleisesti käytössä ja nähdessään teidän heijastimenne asiakkaat muistavat käyttää juuri teidän palveuitanne tai ostaa juuri teidän tuotteenne.

USB:flash / powerbanks / kynät

Nykyään ei enää käytetä CD- tai DVD -levyjä tietojen säilyttämiseen, vaan nykyään on paljon helpompaa laittaa taskuun muistitikku johon mahtuvat kaikki tarvittavat tiedot. Me tarjoamme teille personalisoidut muistitikut, mihin voimme painatta mainostiedot tai vaikka yrityksenne logon. Tällaiset muistitikut sopivat vaikka mainostuotteeksi, lahjaksi tai yrityksen sisäiseen käyttöön. Valikoimastamme löytyvät parhaat USB flash-merkit, kuten Kingston tai Transcend. Sen lisäksi painatamme erilaisille Power-Bankeille, kynille ja muille tuotteille, mihin käytetään UV-painatusta tai kaiverrusta. 

Pop-Up

Maxico AD tarjoaa teille monia erilaisia vaihtoehtoja  messuja varten. Mikäli tarvitsette pöydän tai hyllyn, meiltä löytyy lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, eri materiaaleista ja eri hintaluokissa. Me pystymme hoitamaan kaikki tarvittavat tuotteet messupöydästä lähtien aina käyntikortteihin asti. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisätietoja!

TEIPIT

Onko teillä verkkokauppa? Tai onko teillä käytössänne ALV-palautus ”Invoice” -systeemi? Siinä tapauksessa tarvitsette aivan varmasti yrityksenne logolla varustettua teippiä. Valikoimastamme löytyvät erilaiset teipit kaikilla tarvittavilla painatuksilla. Teippi voi olla 15-, 25-, 50-, 75- tai 150mm leveä ja jopa 990m pitkä. Teipit voidaan tehdä myös erivärisillä pohjilla ja jopa 3 värisellä logolla varustettuna. Tilanteissa joissa teippiä tarvitaan paljon kustannustehokkainta on käyttää omaa teippipohjaamme, mutta tarvittaessa teippipohjana voidaan käyttää myös  jotain merkkiteippiä, kuten suosittua 3M -teippiä.

Tehdessämme teille teippiä meidän täytyy tietää seuraavat asiat:

  • Leveys: 9mm-150mm
  • Pituus: 66m-990m
  • Väripohja: Valkoinen / Väritön / Ruskea / Keltainen / Oranssi / Punainen / Vihreä / Sininen
  • Väripainatus: 1 / 2 / 3 väriä
  • Tarvitsemanne määrä.
  • Hinnat alkaen 0,10€/rulla.

Miten isompi tilaus, sitä edullisempi hinta. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!"

LUOTETTAVAA PALVELUA

Tarjoamme painopalveluitamme niin suurille kuin pienillekin asiakkaille edullisesti, joustavasti ja huippulaadukkaasti toteutettuna.Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat palveluillemme laadusta tinkimättä, koska yrityksellämme on käytössään laadukas ja tehokas painokalusto, nykyaikaiset painomenetelmät, sekä lisäksi laajat yhteistyöverkostot. Toimimme yhteistyössä suurimpien painoalan toimijoiden kanssa, jotka palvelevat sellaisia asiakkaita kuten Wolkswagen group ja BMW. Tällä hetkellä käyttämäämme painokalustoon kuuluvat mm. Heifelberg, Stahlfolder, Morgana, Duplo, Polar, Chandler & Price painokoneet. 

OTA YHTEYTTÄ

Voit kysyä lisää palveluistamme, jättää tarjouspyynnön tai antaa palautetta. Tietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä muutenkaan henkilötietolain vastaisesti.

CAPTCHA
Varmistetaan että lomaketta täyttää ihminen. Laskutoimituksen täyttämällä varmistamme ettei lomakkeella lähetetä spam-postia